22 Haziran 2008 Pazar

Araklıspor'da Hoca Arayışları Komitede


Yeşil-Siyahlı ekibin Başkanı Şengün, “Şuanda isimleri gündemde olan teknik direktörlerle transfer komitesindeki arkadaşlarımız ilgileniyorlar” dedi

Geçtiğimiz günlerle olağan kongresini gerçekleştiren Araklıspor'da yeni yönetim zaman kaybetmeden yeniden yapılanmanın içerisine girdi. Kulüp Başkanı Doğan Şengün takımın başına genel menajer olarak İsmail Hakkı Beşir ve 8 tane yöneticinin yer aldığı bir transfer komitesi kurarak çalışmalara başladıklarını söyledi. Yeşil-Siyahlı ekibin Başkanı Şengün, şuanda isimleri gündemde olan teknik direktörlerle transfer komitesindeki arkadaşlarımız ilgileniyorlar. En kısa zamanda takımı şampiyonluğa taşıyacak hocayı bularak yönetim kuruluna sunacaklardır” dedi.

Net Bir Kararımız Yok

Başkan Şengün şöyle devam etti; “Bu çalışmalarımızı tamamladıktan sonra gelecek hafta yönetim kurulumuzun yapacağı toplantıda transfer komitemizdeki arkadaşlarımızın fikirlerini bir araya toplayıp onları harmanladıktan sonra hoca konusuna karar vereceğiz. Hoca konusunda şuanda net bir kararımız yok. Araklıspor'u şampiyonluğa taşıyacak bir hoca ile anlaşmak istiyoruz. Bu fikirler doğrultusunda önümüzdeki hafta transfer çalışmalarına başlayacağız” diye konuştu. Şengün geçen seneki kadrodan sadece 7-8 tane futbolcuyu tutacaklarını diğerlerini serbest bıraktıklarını belirterek diye konuştu.

Kaynak: Gunebakış Gazetesi

Hiç yorum yok: