13 Haziran 2008 Cuma

Karadere Kültür parkı İhalesi Tamamlandı!


AB’den 532 bin euro hibe ile yapılacak olan Karadere Kültür Parkı Projesi’nin ihalesi tamamlandı. İhaleyi Özde İnşaat kazanırken projenin 10 gün içinde temelinin atılacağı ve 5 ay içerisinde bitirileceği kaydedildi. Araklı Belediye Başkanı Ümit Çebi,Kasım ayında Trabzon’un ve Türkiye’nin en güzel merkezlerinden birinin açılışının yapılacağını ve bu açılışa tüm Trabzon’u davet etti.

Araklı tarihinin en büyük projesinin yapımını gerçekleştirdiklerini ve bunun için belediyenin ve devletin kasasından tek bir kuruş çıkmayacağını dile getiren Çebi, "Araklı’nın yüz yıllık ihtiyacını karşılayacak, Araklı’nın tarihinin en büyük sosyal ve kültürel projesi olacak. Araklı halkı birbiri ile burada kaynaşacak. Araklı Trabzon’un değil,Türkiye’nin en gözde merkezlerinden biri haline gelecek.

Bu proje için belediyenin ve devletin kasasından tek kuruş para çıkmayacak. Tamamen belediyedeki ekibimizin yoğun çalışması neticesinde bileğimizin hakkıyla aldığımız hibe paradır. 5 ay sonra Karadere’yi gören insanlar bugün ile bir kıyaslama daha yapamayacaklar. Araklı halkına şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.
Projenin temelinin 10 gün içinde atılacağını ve Kasım ayına kadar bitirileceğini kaydeden Çebi, "Birileri konuşurken Araklı Belediyesi sınırlı imkanlarla destan yazıyor. 10 gün içerisinde buranın temelini atıp, Kasım ayında buranın açılışını görkemli bir törenle yapacağız. Açılışımıza Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Recai Kutan Bey’de katılacak.Araklı için projelerimiz bunlarla sınırlı değil. Önümüzdeki günlerde herkesin şaşkınlıkla karşılayacağı ve şaşkına dönecekleri projeleri teker teker açıklayacağız. Araklı halkı bizi izlemeye devam etsin" diye konuştu.

Kaynak: Günebakış Gazetesi

Hiç yorum yok: