15 Haziran 2008 Pazar

O Bir Pervaneli


Trabzonspor, 2. Lig takımlarından Pazarspor'un genç futbolcuları Eren Görür ve pervaneli Abdulaziz Solmaz'ı 5 yıllığına renklerine bağladı.
Genç oyuncu Abdulaziz Solmaz transferde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Bir yıl aradan sonra hayallerini kurduğum Trabzonspor A takımına geldiğim için çok mutluyum. Bu formanın büyüklüğünün farkındayım. Bundan sonra takımıma elimden geldiğince katkı sağlamaya çalışacağım" dedi.

Trabzonspor, 2. Lig takımlarından Pazarspor'un genç futbolcuları Eren Görür ve Abdulaziz Solmaz'ı 5 yıllığına renklerine bağladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Şener Pul, iki kaliteli genç oyuncuyu kadroya katmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, "Takımımızın yeniden yapılanma sürecinde daha önce 4 genç oyuncuya imza attırmıştık. Şimdi bunlara iki yeni isim daha ekledik. Pazarspor'da oynayan bu oyunculara birçok kulüp talip oldu. Fakat Başkan Hüseyin Yangın'ın katkılarıyla onları Trabzonspor'a kazandırdık. Biliyorsunuz milli takımlar genç oyuncuların katılımlarıyla oluşuyor. Biz kadromuza kattığımız her oyuncuyu milli takımda görmek istiyoruz. Ümit ediyorum ki bu iki oyuncu da bunu başarır. Bu transfer hem kendilerine ve hem de Trabzonspor'a hayırlı olsun" diye konuştu.

Genç oyuncu Abdulaziz Solmaz transferde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Bir yıl aradan sonra hayallerini kurduğum Trabzonspor A takımına geldiğim için çok mutluyum. Bur formanın büyüklüğünün farkındayım. Bundan sonra takımıma elimden geldiğince katkı sağlamaya çalışacağım" dedi.
Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte forma giyeceği için mutlu olduğunu vurgulayan Eren Görür de giydiği formayı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağını ifade etti.

Genç oyuncular Eren Görür ve Abdulaziz Solmaz daha sonra kendilerini 5'er yıllığına Trabzonsporlu yapan sözleşmeye imza attı

Hiç yorum yok: