15 Ekim 2008 Çarşamba

Geçici başkanlık


Türkiye de kurulması planlanan pervaneliler derneğinin 25 ekimdeki genel kurulu öncesi son toplantı 11.10.2008 tarihinde yapıldı. Toplantıya köyümüzden 20 kişi katıldı. Toplantının divan başkanına Halit Aslandağ seçildi. Toplantıda ilk olarak dernek tüzüğümüzün önemli noktaları Hüseyin Bıyıkoğlu tarafından katılanlara anlatıldı. Fikir alışverişi yapılarak tüzük değerlendirildi. Daha sonra geçici başkanlık seçimine geçildi. Divan Başkanı tarafından Muammer Bıyıkoğlu‘nun bu konudaki fikirlerini belirtmesi istendi. Muammer Bıyıkoğlu'da köylülerimizi bir araya getirmek ve dernek kurulmasına vesile olduğu için mutlu olduğunu belirtti. Yapmış olduğumuz izlenimler sonucunda tüm köylülerimizi kucaklayacak ve dernekçilik konusunda da tecrübeli olan Ali Yılmaz Çelik’in Geçici Başkan olmasını köylülerimizin huzurunda teklif etti. Ali Yılmaz Çelik ise bu zor görevi seve seve yapabileceğini fakat köylülerimizden bu konuda daha istekli olan , daha başarılı olacağına inanan var ise onun başkan olmasından kesinlikle rahatsızlık duymayacağını belirtti. Daha sonra yapılan konuşmalar sonucunda oylama yapılarak tüm köylülerimizin onayı ile geçici başkan olarak Ali Yılmaz Çelik seçildi.

Toplantıya katılan Lokman Mustafaoğlu köylülerimizi bu tür etkinliklerde bir arada görmekten çok mutlu olduğunu belirtti ve tavsiyelerde bulundu. Halit Aslandağ ise Yeni başkan ve kurulacak yönetim kurulundan nisan ayındaki genel kurula kadar faliyet beklenmemesi , tek amaçlarının bu tarihe kadar tüm pervanelilere ulaşmaya çalışmalıdır dedi. Toplantıda diğer köylülerimizde fikirlerini paylaştılar.Daha sonasında hoş muhabbetler edilerek milli maç izlendi ve toplantı sona erdi.

Haber Kaynak=Pervanekoyu.com

3 Ekim 2008 Cuma

pervaneliler İstanbulda dernekleşiyor.


1- Dernek kurulma çalışmaları hızlandırılacak


2-25.10.2008 cumartesi günü saat 19.00 da G.O.Paşa Trabzonlular derneğinde veya hazırlık komitesinin uygun göreceği farklı bir mekanda geniş katılımlı bir toplantı düzenlenecek.

3-Bu toplantıda derneğimizi 6 ay içinde yapılacak genel kurul toplantısına taşıyacak geçici yönetim kurulu seçilecek.

4-Derneğimizin tüzüğü kısa zaman içerisinde Hüseyin BIYIKLIOĞLU tarafından hazırlanack.

5-Hazırlanan tüzüğün şeffaf olması ve herkesin fikrini beyan edebilmesi için internet sitesinden tüzük ilan edilecek ve köylülerimizin fikirleri alınacak.

6-25.10.2008 deki toplantımızı tertiplemek için bir komite kurulacak.

7-Kurulacak olan bu komite toplantının hazırlığını yapacak. 16 kişiden oluşan bu komite iş bölümlü yaparak toplantıyı köylülerimizin tamamına duyurmak ve geniş bir katılım sağlamak için çalışmalar yapacaktır.



Bu haberi okuyan köylülerimiz yakınlarına lütfen toplntıyı duyursunlar…

Sizlere ulaşamamış olabiliriz. Lütfen bizlere mail ve telefon ile bizimle iletişime geçin ve bu güzel oluşumun içerisinde yer alın….

1- Dernek kurulma çalışmaları hızlandırılacak

25.10.2008 cumartesi günü saat 19.00 da G.O.Paşa Trabzonlular derneğinde veya hazırlık komitesinin uygun göreceği farklı bir mekanda geniş katılımlı bir toplantı düzenlenecek.

Bu toplantıda derneğimizi 6 ay içinde yapılacak genel kurul toplantısına taşıyacak geçici yönetim kurulu seçilecek.

Derneğimizin tüzüğü kısa zaman içerisinde Hüseyin BIYIKLIOĞLU tarafından hazırlanack.

Hazırlanan tüzüğün şeffaf olması ve herkesin fikrini beyan edebilmesi için internet sitesinden tüzük ilan edilecek ve köylülerimizin fikirleri alınacak.

25.10.2008 deki toplantımızı tertiplemek için bir komite kurulacak.

Kurulacak olan bu komite toplantının hazırlığını yapacak. 16 kişiden oluşan bu komite iş bölümlü yaparak toplantıyı köylülerimizin tamamına duyurmak ve geniş bir katılım sağlamak için çalışmalar yapacaktır.




Bu haberi okuyan köylülerimiz yakınlarına lütfen toplntıyı duyursunlar…

Sizlere ulaşamamış olabiliriz. Lütfen bizlere mail ve telefon ile bizimle iletişime geçin ve bu güzel oluşumun içerisinde yer alın….

Haberin devamı: Pervanekoyu.com'da


Pervaneliler dernek Tüziği: İncelemek İçin'

Haberi Gönderen: Muammer BIYIKLIOĞLU

Tarih: 22.09.2008